top of page

Wie is Annemarie?

 

Mijn naam is Annemarie. Ik kom uit een creatief gezin waarbij er geschilderd, gefotografeerd én gestyled werd. Interieur is een grote passie van mij.
Ik verbaasde mij er altijd over dat mensen vaak denken dat ze allerlei kosten moeten maken om de beleving van een nieuw interieur te hebben. Het is voor mij een grote uitdaging om je te laten zien dat je een nieuwe look kunt creëren met zo min mogelijk kosten. Het is fijn om in mogelijkheden te denken en creatief om te springen met de ruimte. Restylen betekent bij mij dan ook écht gebruik maken van wat er al is met soms een kleine toevoeging.

 

Hoe werk ik?

Ik wil graag eerst kennismaken, om te zien of te horen waar je tegenaan loopt en waarmee ik je kan helpen. In een gesprek van een uur kun je uitleggen wat je wensen zijn. Dat is geheel vrijblijvend, zonder kosten.  
Ik werk met drie opties:


1) Brainstormsessie
Ik kom bij je thuis en geef mondeling adviezen en tips. We lopen door de ruimte en bespreken verschillende mogelijkheden, zó heb je na mijn bezoek héél véél ideeën om zelf de restyling te gaan doen. De kosten bedragen 150 euro incl. BTW (tijdsduur ca. 2,5 uur)


2) Samen aan de slag
We gaan beginnen met het doorspreken van alle mogelijke opties (zie brainstormsessie) en gaan daarnaast samen een ochtend of middag aan de slag om om het interieur een nieuwe boost te geven door het te restylen. De kosten voor een dagdeel bedragen 300 euro incl. BTW (tijdsduur ca. 4-5 uur)


3) Totaal ontzorgd
We starten de dag met jouw wensen en de verschillende opties. Daarna ga ik samen met een collega voor je aan de slag. Wij restylen je hele kamer, eventueel met nieuwe aanvullingen (planten/accessoires). Jij kan de deur uit om s’ avonds in je gerestylde huis terug te komen. De kosten voor deze hele dag bedragen 700 euro per dag.
(kosten exclusief eventuele nieuwe aanvullingen voor accessoires)


Staat je optie er niet tussen, of heb je andere wensen, bel me dan gerust dan kunnen we even overleggen of ik wat voor je kan betekenen. Je kan me bereiken via info@annemar29.nl

NB: de eerste 20 km zijn gratis, daarna 19 cent per km.

 

bottom of page